7óra7

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház lett a FÜGE központjának a neve

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház lett a FÜGE központjának a neve

2015. 05. 24. | 7óra7

A FÜGE szeptemberben meghirdetett névpályázatára 135 nevezés érkezett, ezek között sok kacagtató, kedves és szívmelengető javaslattal találkoztak a bírálók. A legtöbben a FÜGE és a Jurányi neve mellett, az épület funkcióját ötvözték vagy gondolták tovább, a szavazás során pedig elsöprő támogatást kapott ez a koncepció. Így az épület a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház nevet kapta.

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

A Jurányi névre szavazók is jutalomban részesülnek, ők győzték meg a FÜGE munkatársait arról, hogy tartsanak ki az épület eredeti neve mellett. Ezért számukra két-két személyre szóló meghívót ajánlanak fel, melyeket 2012. december 31-ig válthatnak be a Jurányiban futó előadások egyikére.

A pályázatra érkezett ötletek alkalmával a hamarosan megnyíló kávézó nevét is megtalálták: a Jelmezbárnak fogják hívni. Az elnevezést Bartók Ágnes találta ki, akit hamarosan értesíteni fognak a nyereményéről.

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban az első előadás a KoMa Társulat Athéni Timon című produkciója lesz, majd azt követően már a Gólem Színház Ha lesz egy férfinak... produkcióját tekinthetik meg a nézők.

Önkéntes kerestetik

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház a színháztechnika iránt érdeklődő lelkes önkénteseket keres. Önkénteseink a Jurányi Inkubátorházban próbáló társulatok hang- és fénytechnikájának beépítésében, díszletépítésben segítenek.

A jelentkezők a munkájukért cserébe beleláthatnak egy produkciós ház színháztechnikájának működésébe, színházi hang- és fénytechnikát tanulhat, gyakorlati tapasztalatot és tudást szerezhet, mindezt jó társaságban.

*jelentkezési feltételek:* lelkesedés, érdeklődés, pontosság, megbízhatóság
*munkakezdés:* 2012. november 1.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal Vida Zoltánnál lehet, az alábbi e-mail címen: juranyimuszak@gmail.com

Kapcsolódó:

>>> Nevet keres Jurányi utcai produkciós házának a FÜGE

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr147999857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása