7óra7

Beavató program a Trafóban - Várják az iskolák jelentkezését

Beavató program a Trafóban - Várják az iskolák jelentkezését

2015. 05. 24. | 7óra7

A beavató programban ezúttal a táncé lesz a főszerep. A Trafó 2003 szeptemberében indított oktatási programjának célja a kortárs előadóművészetek megismertetése, befogadásának megkönnyítése. A pályázó csoportokkal több interaktív foglalkozáson keresztül ismertetik meg egy-egy kortárs művészeti alkotás, táncprodukció, színházi előadás világát.

Nincs ott semmi – avagy alszanak-e az álmok

Céljuk, hogy közelebb hozzák a középiskolás korosztályhoz a kortárs művészetet, alkotókat és alkotásokat, lehetőséget nyújtsanak számukra találkozni kortárs műalkotásokkal - legyen az tánckoreográfia, színházi és cirkuszi előadás vagy képzőművészeti installáció -, és bepillantást engedjenek az alkotási folyamatba, az előadás által felvetett általános problémákba.

Az idén a Trafó Galéria kiállításai, és az azok köré épülő múzeumpedagógiai foglalkozások is részei a beavató programnak.

A féléves programban a Természetes Vészek Kollektíva Végtelenbe zárva a Tünet Együttes Nincs ott semmi, avagy alszanak-e nappal az álmok Réti Anna Vis-a-vis - találkozások A-val című produkciója, valamint Szabó Dezső Magasfeszültség című tárlata, illetve Daniel Jacoby, Tamara Kuselman és Vass Miklós csoportos kiállítása szerepel.

A pályázatokat a beavato@trafo.hu email-címen vagy postai úton várják, a leadás határideje szeptember 28., péntek.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr258000001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása