7óra7

Arculat- és honlaptervezőt keres a kecskeméti Katona József Színház

Arculat- és honlaptervezőt keres a kecskeméti Katona József Színház

2015. 05. 24. | 7óra7

Katona József Színház, Kecskemét A kétfordulós pályázatra minden olyan grafikai programmal készített terv beadható, amely saját alkotás, ezen pályázatot megelőzően semmilyen formában nem jelent meg, és korábbi pályázati díjazásban sem részesült. A pályamű formátuma: jpg, png vagy pdf és layeres psd. Amennyiben a pályázó egyedi fontokat használ, azokat is mellékelni kell.

Az első fordulóból továbbjutott pályaművek készítőivel a színház felveszi a személyes kapcsolatot, a meghallgatások után az intézmény igazgatósága dönt a megbízásról.

A pályaműnek tartalmaznia kell a pályázó nevét és elérhetőségét (név, telefonszám, email cím, esetleg cégnév), a kecskeméti Katona József Színház logójára, havi plakátjára, havi műsorfüzetére készült terveit, tipográfiáját (betűtípus, betűszín, alapszín), a főoldal és egy aloldal designtervét, a honlaptipográfiát (betűtípus, betűszín, alapszín), továbbá az alábbi módon felállított menüsor tervét: Előadások – Műsor – A színházról – Művészek – Jegyinformáció – Galéria – Rólunk írták – Fesztiválok – Vendégkönyv

A pályázat leadási határideje: 2012. augusztus 15. Az első díjas pályamunkát a Kecskeméti Katona József Színház százezer forintos jutalomban részesíti. A pályaművekhez szükséges anyagokat (régebbi havi műsor, műsorfüzet, előadásfotók, a színház logója) innen tölthetik le

A pályaműveket az info@kecskemetikatona.hu címre várják (lehetőség szerint nagyméretű fájlküldő alkalmazás segítségével), vagy megküldhető postai úton a következő címre: Katona József Színház, 6000 Kecskemét, Katona József tér 5. Feltüntetendő: "Kecskeméti Katona József Színház arculat- és honlappályázata".

Az eredményhirdetésre 2012. augusztus 22-én, az évadnyitó társulati ülésen kerül sor.

A teljes egészében itt olvasható pályázati kiírással kapcsolatban további információ kérhető a kecskeméti Katona József Színház titkárságán, vagy az info@kecskemetikatona.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr278000333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása