7óra7

Fotókat kér és gyakornokot keres a budapesti Katona

Fotókat kér és gyakornokot keres a budapesti Katona

2015. 05. 15. | 7óra7

Fotók

Évad végi felhívásával a színházba járók aktív részvételére számít a Katona József Színház: olyan fotókat várnak, melyek a színház előcsarnokában, a K:antin kávézóban, a színház épülete előtt vagy akár a nézőtéren készültek – utóbbi esetben persze kizárólag előadás előtt vagy után. A tartalmi megkötés mindössze annyi, hogy a képeken jól kivehetően a szerző maga, vagy társasága valamely tagja, tagjai szerepeljenek.

A Katona a kiválasztott fotókat a nyári reklámkampányához használja majd fel. A beküldők között a Katona előadásaira szóló értékes ajándékutalványokat sorsolnak ki.

A képeket a foto@katonaszinhaz.hu címre, illetve a Katona József Színház Facebook-oldalának üzenőfalára posztolva, #katona címkével ellátva várják június 3-ig.

A fotók beküldői a képek tartalmáért felelősséget vállalnak, kijelentik, hogy a műveken szereplő személyek hozzájárultak a fotózáshoz, illetve hozzájárulnak ahhoz, hogy a Katona képeket eredeti vagy szerkesztett formában saját elektronikus és nyomtatott felületein, illetve saját hirdetésekben felhasználja, időbeli korlátozás nélkül.

Gyakornoki pályázat

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a budapesti Katona József Színház a következő évadra ismét meghirdeti gyakornoki programját. A fényképes önéletrajzokat és a motivációs leveleket legkésőbb május 31-ig a gyakornok@katonaszinhaz.hu e-mail címre kéri eljuttatni!

Olyan ambiciózus, a színház iránt érdeklődő egyetemi, főiskolai hallgatót keresnek, aki legalább napi 6 órában jelen tud lenni színházban. A sikeres jelentkező a 2015/2016-os színházi évad során a Katona idegközpontjának számító művészeti titkárság munkáját segíti majd.

A gyakornoki idő kezdete 2015. augusztus vége, a munkáért jelképes díjazás jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr137992783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása