7óra7

Az Aradi Kamaraszínház és Harsányi Attila a bákói Gala Star-on

Az Aradi Kamaraszínház és Harsányi Attila a bákói Gala Star-on

2015. 04. 24. | 7óra7

Az idén tizedik alkalommal megrendezett jubileumi fesztivál programjába az elmúlt tíz év nyertes előadásainak szereplőit hívták vissza egy-egy új produkcióval.

Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll - Harsányi Attila 2013-ban a Rudolf Hess tízparancsolata című előadás, Harsányi Attila főszereplésével, Tapasztó Ernő rendezésében, a Fesztivál Nagydíja mellett a Ştefan Iordache-közönségdíjat és a fesztivált szervező Bacovia Színház társulata által felajánlott Színészek a színészekért díjat is megkapta. A Hess-t alakító Harsányi Attila nevével a hagyományoknak megfelelően márványcsillagot helyeztek el a színház előtti járdán.

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című radikális stand up tragedy, amely az Aradi Kamaraszínház, a szegedi MASZK Egyesület és a budapesti Bakelit Multi Art Center koprodukciójába készült, a közelmúltban nyerte el a Legjobb Monodráma Előadás és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) különdíját a legjobbnak ítélt produkcióért a tatabányai Monodráma és Stúdiószínházi Fesztiválon.

A bákói díszmeghívottak között szerepel többek között Marcel Iureş, Radu Gheorghe és Marius Manole is.

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll a Tháliában megrendezésre kerülő Határon Túli Színházak Szemléjén május 13-án, este fél 8 órától Budapesten is látható.

Kapcsolódó

Az Aradi Kamaraszínház két díjat is elhozott a MOST FESZT-ről

Harsányi Attila a legjobb színész Pitesti-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr567992899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása