7óra7

Óver dózissal búcsúzik a Szputnyik

Óver dózissal búcsúzik a Szputnyik

2015. 04. 23. | 7óra7

A Táp Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös rendezvényeként színházi eseményekkel fűszerezett évad végi bulit szervez a két független színházi társulat a hajón. Mindenkit várnak, aki szerette a Szputnyikot, szomorú, hogy megszűnik, és méltóképpen szeretne elbúcsúzni tőle. De várják azokat is, akik szeretik a TÁP Színházat, és azt is szeretnék, ha még a jövőben is lenne

Sztárvendégekkel, meglepetésprogramokkal, filmvetítéssel készül a két színház a keserű édes búcsúra, ahol a halotti tor tisztessége mellett arra is lehetőség lesz, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten támogassa a szintén a megszűnés szélére került TÁP Színházat.

Bodó Viktor, Vajdai Vilmos

Fellép:
Dj Palotai,

a Puszi Együttes,

és a TÁP Varieté olyan vendégekkel, mint többek között:

Andrássy Máté
Bánki Gergő
Fekete Ádám
Janklovics Péter
Jordán Adél
Kamarás Iván
Keresztes Tamás
Nagy Ervin
Schönberger Ádám
Szabó Győző
Vécsi Tibor
Vinnai András
+
A Szputnyik társulata
és a TÁP Színház társulata
és még sokan mások!

Lesz filmvetítés is a Szputnyik 7 évéről, Egyperces színház a Szputnyik és a TÁP Színház társulatának tolmácsolásában, de további meglepetés színházi programokkal, interaktív tárlatvezetéssel, színháztörténet órával is várják a vendégeket.

Kapcsolódó

A Szputnyik közleménye:Vége

A TÁP Színház visszavonta a felhívását

Színházak a Szputnyikért

A Szputnyikot is bedarálták

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr587992909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása