7óra7

Mozdulj ránk! - Pályázatot hirdet a Bethlen Téri Színház

Mozdulj ránk! - Pályázatot hirdet a Bethlen Téri Színház

2015. 03. 24. | 7óra7

A következő évadban 5 alkalommal (szeptember-október, november-december, január-február, március-április, május-június) készül kiadvány, mely előadásokat és klub programokat tartalmaz, így 5 darab különböző pályaművet várnak, melyek egymás mutációi, sorozattá bővített változatai. A pályázat kifejezetten a borító megtervezésére vonatkozik, de szívesen fogadnak kiegészítésként ötleteket a programfüzet belső oldalainak elrendezésére is.

A pályázó készíthet rajzot, fotót, grafikát, festményt, montázst is. (Fotómontázs vagy más képének használatakor fontos figyelembe venni, hogy a felhasznált anyagok szerzői jogi védelem alatt állhatnak.)

Elsősorban fiatalos, a színház világához illő, egyedi műveket várnak. A tervekben lehet szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív munkákat látnak szívesen. A pályázatra beadható kézzel vagy grafikai programmal készített terv.

Az eddigi lapszámok az alábbi linken tekinthetők meg:
http://www.bethlenszinhaz.hu/naptar/programfuzet-archivum/

Technikai előírások:
• a kép formátumának kritériumai: 100 mm széles x 170 mm magas
• az ábrázolás és minden elem szabadon felhasználható
• lehetőség szerint nagy felbontású (300 dpi) .jpg formátumú kép

A díjazás:

A legjobb alkotásnak járó díj egy 12.000 forint értékű (8 alkalmas) Gózon Gyula szabadbérlet, illetve egy 20.000 forint értékű Csortos Gyula támogatói kártya.

Díjaznak a közönségszavazatok alapján is: a beérkezett pályaműveket feltöltik a Facebook oldalunkra és a legtöbb szavazatot kapó alkotás tervezőjét 6.800 forint értékű (4 alkalmas) Kellér Dezső szabadbérlettel, illetve 10.000 forintos Wellesz Ella támogatói kártyával jutalmazzák.

További különdíjakat (szabadbérletek, támogatói kártyák) is kiadhatnak.

A pályáztató arra is fenntartja a jogot, ha nem érkezik be megfelelő minőségű pályamű, indoklás nélkül eltekintsen a díj odaítélésétől.

Pályázati határidő: 2015. április 11. 24.00

A jelentkezés módja:

A pályamunkákat email-csatolmányként (10 MB-ig) az alábbi email-címre kérjik beküldeni: teketreni@bethlenszinhaz.hu (JPG formátumban, minimum 300 DPI méretben).
Több fájl esetén lehetőség szerint csomagolt formátumban!

Személyesen a Bethlen Téri Színházban (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.) hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óráig vagy postán ugyanerre a címre lehet eljuttatni a pályamunkákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr137993073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása