7óra7

Nem elég - Mozgásszínház Temesváron a megfelelésről

Nem elég - Mozgásszínház Temesváron a megfelelésről

2015. 02. 24. | 7óra7

A Sarlós Flóra Eszter koreográfus vezetésével létrejött Nem elég című improvizatív mozgáselőadás a kapcsolatok szövevényes rendszeréről, a kompromisszumokról az erőviszonyokról mesél. Arról, hogyan alakul egymáshoz két ember és észrevétlenül mit áldozunk fel magunkból és a másikból egy békés együttélés reményében.

Az alkotók ajánlása szerint: „Manipulatív játékok, melyeket tudatosan űzünk, vagy aminek tudattalanul kitesszük magunkat. Talán észre sem vesszük, de minden emberi kapcsolat nyomot hagy rajtunk, bármennyire is ragaszkodunk az egónkhoz.

Az este 7 órától sorra kerülő mozgáselőadást improvizációs, mozgással egybekötött koncert zárja, melyen ezúttal az előadásban fellépő három táncos mellett a temesvári Unfold Motion Dance Company három táncosa, Alina Ștefan, Andreea Farcaș, Alexandru Pîntea is részt vesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr997993259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása