7óra7

Nyerjen jegyet a La femme fatale című gálaestre! LEZÁRVA

Nyerjen jegyet a La femme fatale című gálaestre! LEZÁRVA

2015. 02. 18. | 7óra7

A gálaelőadáson a húszas-harmincas évek jazzkorszakának legerősebb slágerei segítségével elevenedik meg a „végzet asszonya” egy különös és helyenként szinte színpadi műbe hajló időutazásban. Az 1985-ben alakult, eMeRTon-díjas Bohém Ragtime Jazz Band sztárvendége Vizin Viktória lesz, aki a zenekari tagok többségéhez hasonlóan szintén a kecskeméti Kodály Iskolából indult. A Los Angeles-i operáig, a Metropolitanig, a Carnegie Hallig és a Covent Gardenig jutó operaénekesnő a jazz és a sanzon műfajában is otthon van, és kiválóan jeleníti meg a rá jellemző hol halálosan szerelmes, hol démoni, vagy éppen férfiakat sárba tipró, de nélkülük élni nem tudó, végzetes nőalakot – olvasható a színlapon.

Az előadáson kétszer egy órában korhű, mégis új köntösben szólalnak meg magyar és amerikai jazz-számok Karády Katalin, Fényes Kató, Ella Fitzgerald, Billie Holiday és más, nagy énekesnők repertoárjából.

A gálaelőadás a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében lesz látható február 26-án, este fél 8 órai kezdettel.

Játék La femme fatale (A végzet asszonya)-jegyekért

-A Művészetek Palotája és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *2)* Facebook-üzenetben *február 14-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *két* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az február 26-i előadásra.-

Bohém Ragtime Jazz Band

A megválaszolandó kérdés:

Melyik színház tagja jelenleg Ódor Kristóf, aki "a férfi" szerepében lesz közreműködője a Bohém Ragtime Jazz Band és Vizin Viktória La femme fatale című gálaestjének február 26-án a Művészetek Palotájában?

A) Madách Színház
B) Kecskeméti Katona József Színház
C) Miskolci Nemzeti Színház

A játék lezárult, a helyes megfejtés a C) Miskolci Nemzeti Színház volt.

A játék nyertesei:

Garai Eszter
Rácz Júlia

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket a Facebookon értesítünk a nyeremény átvételéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr167993465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása