7óra7

A TranzDanz Debrecenben

A TranzDanz Debrecenben

2015. 02. 14. | 7óra7

A színlap szerint: A darab ebben a nem is annyira képzeletbeli városban, DiverZityben játszódik, amelynek hiszterizált és agymosott, gyűlölködő és féltékeny, reális és irracionális félelmektől rettegő, a vezérért rajongó vagy neki csupán meghunyászkodó lakóit látjuk. Egyre csak torzulnak az arcok, egyre gyűröttebbek a maszkok, egyre giccsesebb és ócskább a végeredmény. Széttöredezett, apró fragmentumokból összeálló, irányvesztett életük nem tart sehová, talán már nem is élnek, illúzió, propaganda, népi-globál-reality-show, átverés az egész…

DiverZity - Blaskó Bori, Tókos Attila és Fehér Laura

„A DiverZity olyan, mint egy világvég előtti valcer, ahol az emberek főként önmaguk körül keringenek: a grimasszá fagyott mosolyok, a pózba rándult gesztusok, a maszkba ragadt arcok vigalma. (…) Renddé sosem lesz a káosz, de üzembiztosan működik, és ahogy DiverZity lakói, úgy nézői számára is lám, egyaránt otthonos” – írtuk róla. (A teljes kritika itt olvasható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr127993339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása