7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Nők című előadásra! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Nők című előadásra! LEZÁRVA

2015. 02. 12. | 7óra7

Ez a Józsi! Ez a Józsi! – mondogatja gyengéden Nelli, a szeretője, Beregi Józsiról. Igaz, ami igaz, Józsi csapodár természet. Szépeket mond a hölgyekről, tiszteli a nőket. A nők pedig, a budapesti nők, nagyon szeretik, ha szeretik, ha tisztelik, ha megértik őket. Józsi pedig azt szereti, aki igényt tart a tiszteletére, a szerelmi szolgálatára. Mondjuk ki bátran: Józsi a kor dédelgetett gyermeke, már-már selyemfiúja – áll a darab ismertetőjében.

Nők

Az időpont és a színhely: 1944, Budapest ostroma. Egy pesti bérház lakói, női, akik mind a háború végét várják. És Beregi Józsi, aki ágról-ágra, ágyról-ágyra jár, és közben - ki tudja - talán az életét is menti. És a felszabadulásról akkor még nem is beszéltünk! Mert csakhamar beköszönt a Budapesti tavasz! – olvasható az előadás színlapján.

Játék Nők-jegyekért

-A Karinthy Színház és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi a Nők című produkciót a 7óra7-en; *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *február 10-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *öt* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az február 26-i előadásra.-

A játék lezárult, a helyes megfejtés a C) Nyitott ablak volt. A játék nyertesei:

Szokody Bea
Szőke Enikő
Varga Mónika
Bártfai Eszter
Radnay Zsolt

A megválaszolandó kérdés:

A Nők című előadás főszereplője Dányi Krisztián. Melyik másik, Karinthy Színházban bemutatott előadásban játszik még főszerepet?

Nők - Dányi Krisztián

A) Klotild néni
B) Róza
C) Nyitott ablak

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Nőkről – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr37993487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása