7óra7

HOPPart – Három nővér a Mu Színházban

HOPPart – Három nővér a Mu Színházban

2015. 02. 02. | 7óra7

Ha elég sokat olvasunk az elmebetegségekről, előbb-utóbb saját magunkon is felfedezzük a tüneteket. Egy kevés depressziót, egy kis téveszmét, egy csipetnyi tudathasadást. Megijedünk. Ezek lennénk mi? Elmebetegek? Azután megnyugtatjuk magunkat, hiszen mindenből csak egy kicsi van bennünk, az még nem kóros, nincs semmi baj velünk. Normálisak vagyunk. De nem akárhogy. Normális mivoltunk sok kicsi elmebajból áll össze – olvasható az előadás színlapján.

Három nővér - próbafotó

Hasonlóképpen vagyunk mi mind három nővérek. Egy kis Olga, egy kis Mása, egy kis Irina. Meg egy kevés a többiekből is. Zavarbaejtően mi vagyunk, mint amikor azt képzeltük, nem vagyunk normálisak. Moszkvaiak vagyunk, távol Moszkvától. Vággyal vagyunk telítve, távol a beteljesüléstől. Eljutunk Moszkvába? Vagy maradunk itt, a beteljesületlen vágyak kisvárosában? Melyik lesz a mi sorsunk? Az egyik megcsalt férj? Az alkoholista? A szerető? A várva várt utazás napján lelőtt fiú? A legidősebb nővér, aki azt kérdezi, miért? Ki fog derülni az előadásból – ígérik az alkotók.

Három nővér - próbafotó ( Forgács Péter és Szilágyi Katalin)

Az előadás szerepeit Friedenthal Zoltán, Marjai Virág, Szilágyi Katalin, Kiss Diána Magdolna, Simkó Katalin, Herczeg Tamás, Chován Gábor, Barabás Richárd, Némedi Árpád és Gados Béla alakítja. Zenéjét Kákonyi Árpád szerezte, rendezője Forgács Péter.

Az előadás a február 6-i bemutató után, ugyanebben a hónapban még 7-én és 15-én látható – mindkétszer este 8 órától a Mu Színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr857993447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása