7óra7

Fidelio Színházi Est: Válasszunk párt!

Fidelio Színházi Est: Válasszunk párt!

2015. 01. 14. | 7óra7

“A politizáló tömeg ellen írtam”- mondta Ödön von Horváth drámájáról, amelynek alapja megtörtént eset: egy tömegverekedés a Szociáldemokrata és a Náci Párt között 1931-ben, a bajorországi Murnauban.

Válasszunk párt!

Josef vendéglője mindenki előtt nyitva áll – politikai hovatartozástól függetlenül. Nem ő tehet arról, hogy épp ide szervezik – melegváltásban – a Köztársaságiak és a Szélsőségesek aznapi mulatságukat. A Köztársaságiak bár tudomást szereznek az őket fenyegető veszélyről, ahelyett, hogy összefognának ellene, egymásnak esnek, így aztán, amikor megtörténik a katasztrófa, már nincs miért sajnálni őket. Mindeközben szól a zene, szerelmek szövődnek egyre-másra, házasságok mennek tönkre: egyszóval zajlik az élet – olvasható az előadás színlapján.

Az este 8 órakor kezdődő előadás szereplői Hay Anna, Kiss Diána Magdolna, Takács Nóra Diána, Terhes Sándor, Friedenthal Zoltán, Molnár Gusztáv, Fekete Ádám, Kákonyi Árpád és Tóth Péter.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr357993591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása