7óra7

Újráznának az igazgatók

Újráznának az igazgatók

2015. 01. 09. | 7óra7

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezetői posztjára így egyedül Bán Teodóra balettművész, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezetője, az Örkény István Színház Nonprofit Kft. élére pedig Mácsai Pál színművész pályázott. Mácsai Pál pályázata a színház honlapján el is érhető.

Mácsai PálA Kolibri Színház igazgatói posztjáért az intézmény jelenlegi vezetője, Novák János rendező mellett Kembe Sorel-Arthur színész-műsorvezető indult.

A Budapest Bábszínház ügyvezetői álláshelyére az intézményt jelenleg vezető Meczner János rendezőn kívül a Népszabadság információi szerint a Magyar Színház marketingmenedzser-igazgatója, Sipos Imre pályázott.

A Fővárosi Önkormányzat december 8-án írt ki pályázatot a négy színház élére. A pályázatok benyújtási határideje január 6-án 14 óra volt. A kiírás szerint az ügyvezető igazgatói
munkakört mind a négy színház esetében 2015. február 1-jétől 2020. január 31-ig tölthetik be a nyertesek. Amennyiben a pályázati eljárás január 31-ig nem zárul le, a jelenlegi igazgatók az új ügyvezetők megválasztásáig töltik be posztjukat.

A Fővárosi Önkormányzat december 23-án a Vígszínház ügyvezető igazgatói posztjára is kiírta a pályázatot. Bár a beadási határidő még nem járt le, Eszenyi Enikő, a színház jelenlegi vezetője már december végén közölte, hogy ismét indul a pozícióért.

Kapcsolódó

Kiírták a pályázatot négy fővárosi színház vezetésére

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr657993635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása