7óra7

Színházi plakátok

Színházi plakátok

2014. 12. 31. | 7óra7

Az Örkény Színház négy előadása is a legfontosabb 40 közé került idén. Az előadások plakátjai is nagyon jók, játékosságukkal keltik fel a figyelmet.

Nagy Gergő, Csordás Zoltán

Nagy Gergő, Bagossy Levente

A Szkéné Színház plakátjait is legalább annyira szeretjük, mint az ott futó előadásokat.

Korolovszky Anna

A gyilkos mosolyhoz töltényhüvellyel kell sminkelni, ez nem kérdés. A boldogság borítéknak is ugyanilyen színe volna?

A revizor plakátja elegánsan idézi meg Horváth András ex-adóellenőr elhíresült zöld dossziéját, hiszen bármilyen másik zöld dosszié is lehet az iratmegsemmisítőben. A felirat meg a masni most épp narancssárga, de lesz ez még így se.

Nők és húsok, húsok és nők. Ennél azért többről van szó.

Olyat látni, amit mindig látunk - a monitor kékes fényében külföldre szakadt magányos arcokat. Olyat látni, amit sohasem látunk - halálos virág nő Chloé tüdejében.

A TIKK-et még nem láttuk, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy pedagógusok hogyan élik meg belülről az oktatási rendszer átalakítását és hogy milyen előadást készítenek erről. Szabályok, irányjelzések, piktogramok mindenütt, nevetni érdemes rajtuk, amíg lehet.

Amikor az ember és a plakát is sikolt. Bizonyos időkben nem lehet mást. Jövőre ennél boldogabb évet kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr917993691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása