7óra7

A Frankenstein bemutatójára készülnek a Magyar Színházban

A Frankenstein bemutatójára készülnek a Magyar Színházban

2014. 12. 17. | 7óra7

Mary Shelley klasszikus rémtörténetének címszereplője fölfedezi a titkot, hogyan lehet a halott testet életre kelteni. A kreatúra egy esős éjszakán megelevenedik, Frankenstein pedig ráébred, hogy szörnyet alkotott, ezért elmenekül, és magára hagyja a lényt.

Ady / Petőfi - Kovács KrisztiánFrankenstein annak az alkotó embernek az archetípusa, aki kétfelé hasadt ambíciója és privát élete között. Rögeszmésen próbál létrehozni valami maradandót, miközben baráti, szerelmi és rokoni viszonyaiban ugyanolyan reménytelenül elveszett, mint ahogy saját személyisége összerakásában is.

A főszerepet játszó Kovács Krisztián mellett a nézők Holecskó Orsolyát, Horváth Illést és Gáspár Tibort láthatják a fontosabb szerepekben.

Az előadás dramaturgja Sediánszky Nóra, a látványtervező Iuliana Vilsan, a koreográfus pedig Widder Kristóf.

A Magyar Színház és az Orlai Produkciós Iroda közös bemutatójára február 13-án kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr817993773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása