7óra7

Versenyben az Arany Medál-díjért

Versenyben az Arany Medál-díjért

2014. 11. 21. | 7óra7

Kilenc kategóriában bárki szavazhat olyan élő művészekre, akik az elmúlt évben alkottak: írók esetében kötetmegjelenéshez kötött az érvényes szavazat, színészeknél, rendezőknél pedig filmben, illetve színpadi darabban nyújtott közreműködéshez. Emellett életműdíjra is lehet szavazatokat leadni.

A kilenc kategória:
Az év írója
Az év hazai színésze
Az év hazai színésznője
Az év színésze
Az év színésznője
Az év rendezője
Az év szereplőgárdája
A legígéretesebb fiatal tehetség díja
és az Életműdíj.

A tavalyi évben az év írója Háy János, az év színésznője Tenki Réka, az év színésze Kulka János lett. A legjobb rendező díjat Szász János vehette át, és az életműdíjat Molnár Piroska kapta.

A szavazatokat a fenti kilenc kategóriában a aranymedaldij@gmail.com címre lehet leadni, a szervezők november végéig várják a jelöléseket.

Hárman a tavalyi díjazottak közül - Tenki Réka, Molnár Piroska és Háy János

November végéig várják a szavazatokat, az elismeréseket idén is a Bethlen Téri Színházban adjákát a díjazott művészeknek december 9-én 13 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr977994081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása