7óra7

INTIMITÁSOK a Nagyítás-estek sorozatban

INTIMITÁSOK a Nagyítás-estek sorozatban

2014. 11. 21. | 7óra7

INTIMITÁSOK (plakát)Az előadásban feltűnik egy fiatal nő, aki színésznőnek látja, véli, gondolja magát - talán valóban az is... Utazik kint és bent, országhatárokon túl és belső tájakon, miközben igyekszik - furcsa, sziszifuszi munkaként - feltérképezni saját személyiségét.

Egy negyven körüli asszony, aki képzelt és valós kapcsolatok hálójában vergődik, magányában és az emberi érintés iránti felfokozott vágyában nem létező kapcsolatokat hazudik magának - most éppen saját féltestvérével.

Egy húsz év körüli lány, aki a valós, lelki intimitástól való félelmében a testi közelségben igyekszik megkapaszkodni, közben fokozatosan elvesztve személyiségét, igazi arcát.

Három nő, három történet, három egyszerre képzelt és valós sors. Három, egymásra kopírozott magány, öncsalások, hazugságok - és a "másban moshatod meg arcodat" kétségbeesett vágya.

Előadják: Réti Iringó, Mics Ildikó és Rusznák Adrienn.

Énekel Záhonyi Adrienn és Fatime Halmos, zongorán közreműködik Simon Attila.

Az estre november 25-én 20 órakor, a Hunnia Kávézóban (1054 Budapest, Bank u. 5.) kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr757994001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása