7óra7

Játék – Nyerjen jegyet az Edith és Marlene című előadásra! LEZÁRVA

Játék – Nyerjen jegyet az Edith és Marlene című előadásra! LEZÁRVA

2014. 11. 11. | 7óra7

Az előadásban Piaf szerepében Botos Éva, Dietrich szerepében Nagy-Kálózy Eszter lép színpadra. A darab szerzője Pataki Éva, aki saját bevallása szerint ma már nem merne két ilyen zseniről írni, ilyen őrültségbe csak fiatalon vág bele az ember.

Edith és Marlene - Nagy-Kálózy Eszter, Botos Éva

Negyed százada a Pesti Színházban volt a darab ősbemutatója, ahol Kútvölgyi Erzsébet és Hernádi Judit játszották a címszerepeket. Mészáros Márta akkor először dolgozott ezzel a zenés darabbal, amely Piaf és Dietrich alakjain túl a két nő viszonyát: barátságát, rivalizálását, viszályait is felidézi. Azóta a filmrendezőnő többször rendezte színpadra ezt a művet Európa számos pontján Csehországtól Lengyelországig.

Mészáros Márta olvasatában ez az előadás nem csupán a két ikon megidézéséről, hanem a nagybetűs Nőről fog szólni, a nőiségről, a nőiességről, ahogy Edith és Marlene idejében érezték, látták, de arról is, hogy mit jelent most a 21. század elején nőnek lenni.

Az előadás ebben a évben még november 11-én és december 15-én este 7 órától látható a Centrál Színház Kisszínpadán.

Játék Edith és Marlene-jegyekért

-A MaNNa Produkció és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi az Edith és Marlene című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *november 9-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *két* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a november 11-i előadásra.-

A játék lezárult, a nyertesek:

Varga Mónika
Horváth Bulcsú

A megválaszolandó kérdés:

Melyik nem Edith Piaf slágere az alábbi címek közül?

A) Milord
B) Hová tűnt a sok virág?
C) Nem bánok semmit sem

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr437994113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása