7óra7

Kéthetes turnéra indul az M Studio Mozgásszínház

Kéthetes turnéra indul az M Studio Mozgásszínház

2014. 11. 02. | 7óra7

Bukarestben a FNTI (Festivalul Naţional de Teatru Independent) független színházi fesztiválon november 4-én lesz látható a Kampf című előadás Fehér Ferenc rendezésében.

Garcia Lorca Háza

Ezt követően november 7-én Debrecenben a Víg Kamaraszínházban, november 13-án pedig Jászberényben lép fel a társulat a Gemza Péter által színre vitt Mint a fagyöngy című előadással, melyért a rendező a XXIV. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján a szöveg, a mozgás, a díszlet, a látvány és a hangzásvilág szerves egységét megteremtő munkájáért egyéni díjban részesült.

Garcia Lorca háza

Temesváron, november 8-án az Eurothalia Nemzetközi Színházi Fesztiválon a franciaországi rendező, koreográfus és színházpedagógus Yves Marc által rendezett Esetlenségünk krónikáját játssza az M Studio, november 11-én pedig Budapesten Barta Dóra rendezésében sor kerül a García Lorca háza magyarországi premierjére, melynek helyszíne a Bethlen Téri Színház.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr507994161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása