7óra7

Hisztéria – magyar-német koprodukció a MU Színházban

Hisztéria – magyar-német koprodukció a MU Színházban

2014. 11. 01. | 7óra7

“A Hysterology a test és tudás, a vágyak és tagadások viszonyának hálójából szőtt prezentáció és önvizsgálat, beszámoló és melodráma egyben. A hisztériát a kedvenc helyén kezeljük - a színpadon. Megjelenik mint rendellenesség, mint művészeti forma, mint tüntető ellenállás. Feltűnik a látszólag ok nélküli tüneteivel, amelyek olyan jelekkel kommunikálnak, amik nem jelentenek semmit. Itt önmaga lehet - maga a teljes ellentmondás” – mutatják be művüket az alkotók.

Hysterology

Az előadás egy német és egy magyar alkotópáros közös munkájaként jött létre.

Anna K. Becker és Katharina Bischoff - a bigNOTWENDIGKEIT alapítói - alkalmazott színházi tanulmányok szakon végeztek Giessenben, és közel 10 éve dolgoznak együtt közös színházi projekteken, főleg Berlinben és Zürichben.

BIGNOTWENDIGKEIT + NANASTROVA + LÁSZLÓ FÜLÖP: HYSTEROLOGY

Biczók Anna ( NANASTROVA ) és Fülöp László a Budapest Kortárstánc Főiskolán végeztek, és az elmúlt pár évben szintén számos közös produkciót hoztak létre, így összeszokott párost alkotnak ők is.

A Hysterology előadói Biczók Anna, Anna K. Becker és Katharina Bischoff.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr987994167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása