7óra7

Újra nyílt próbákat tart a Maladype

Újra nyílt próbákat tart a Maladype

2014. 10. 18. | 7óra7

A közel két hónapos próbaidőszak alatt a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy a színészek és a rendező közös alkotómunkáját, az olvasópróbától a bemutatóig, alkalmanként vagy rendszeresen, személyesen követhessék nyomon.

Nyílt próba a Maladypében

A résztvevők ezúttal a Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című művéből készülő előadás létrehozásában vehetnek részt, melynek tervezett bemutatója december 14., helyszíne a Maladype Bázis. Az egyetlen történetet feldolgozó queneau-i mű 99 variációját Balázs Zoltán rendezése „kockákra vágva”, különböző filmrendezők stílusában valósítja meg az előadásban játszó négy színész – Lendváczky Zoltán, Orosz Ákos, Szilágyi Ágota és Tankó Erika – közreműködésével.

A délután 6 órától este 10 óráig tartó alkalmak során a nézők megismerhetik és kipróbálhatják a Maladypére jellemző sajátos színházi megoldásokat és gyakorlatokat, és a társulat műhelymunkájába aktív résztvevőként is bekapcsolódhatnak.

A társulat várja mindazok jelentkezését, akik a decemberig tartó próbaidőszakot szívesen töltenék a Maladype csapatával.

Az első alkalom október 21-én kedden, délután 6 órai kezdettel lesz, a további időpontok a társulat honlapján, itt találhatók.

A nyílt próbákra a maladype@maladype.hu e-mail címen lehet jelentkezni. A részvétel ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr217994287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása