7óra7

„Újra hasít a magyar film?” - kultúrpolitikai vitaest a Katonában

„Újra hasít a magyar film?” - kultúrpolitikai vitaest a Katonában

2014. 10. 04. | 7óra7

A sorozat október 6-i részében, meghívott vendégeikkel a magyar film helyzetét járják körül, az elmúlt évek - filmes szakmát érintő - eredményeit és kudarcait teszik mérlegre.

A beszélgetés résztvevői: Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezetője, Pusztai Ferenc, producer és Török Ferenc, filmrendező.

Az este folyamán - hasonlóan a korábbi alkalmakhoz - rövid videóüzeneteket is bejátszanak. Ezúttal Gárdos Péter, Gigor Attila és Groó Diana filmrendezők szólnak hozzá a témához.

Minderre október 6-án este 20 órától, a Katona József Színház K:antinjában kerül sor. Az est moderátora ezúttal is Veiszer Alinda lesz.

Jegyek a Katona József Színház weboldalán és jegypénztárában vásárolhatók meg.

Kapcsolódó

››› Vita a színház és politika viszonyáról a Katona József Színházban ››› KP3 – „Kritikánk tárgya a kritika” – Kultúrpolitikai vitaest a Katonában ››› Kultúrpolitikai vitasorozat a Katonában

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr967994413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása