7óra7

Édes Anna – Premier Csíkszeredán

Édes Anna – Premier Csíkszeredán

2014. 09. 26. | 7óra7

100 éve tört ki az első világháború, melynek következményei élesen hatnak Kosztolányi szereplőire. A háború befejeztével, a forradalmi fellángolások után a társadalom megpróbál visszarendeződni régi hierarchiájába. Minden rendszerváltással együtt jár az eljövendő korszaktól való szorongás, de a rend és biztonság helyreállásának reménye is. Az emberek szenvedélyesebben vetik bele magukat mindennapjaikba, kétségbeesetten törekszenek arra, hogy újra fontossá tegyék életüket. Az 1920-as években élettelibb a zene, rövidebbek a ruhák, Budapest leggazdagabb és legelhanyagoltabb kerületei méterekre vannak egymástól, párhuzamos valóságok abszurd találkozásai jellemzik az új világot.

A vörös terror elől rejtőzködő Vízyék a Tanácsköztársaság bukása után fellélegezhetnek, sőt, a családfő komoly politikai karrier elé nézhet. A gyermekét gyászoló, megcsalt és elhanyagolt feleség kiutat keres feszültségeiből. Minden erejével új szolgálót akar találni, mígnem egy nap Anna megérkezik krisztinavárosi lakásukba – áll az előadás szinopszisában.

Az előadás a bemutató után októberben további öt alkalommal látható: október 5-én és 10-én este 7, 28-án, 29-én és 30-án délután 5 órai kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr77994499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása