7óra7

Hoppá-hoppá! – Évadnyitó premier a Budapest Bábszínházban

Hoppá-hoppá! – Évadnyitó premier a Budapest Bábszínházban

2014. 09. 25. | 7óra7

Budapest Bábszínház A két főszereplő együtt kénytelenek kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól.

Az alapanyag a német író, illusztrátor, látványtervező, Franz Zauleck Lucie und Karl-Heinz című könyve, amelynek színpadi változatát Paul Olbrich készítette. A fordító az előadás rendezője, Kuthy Ágnes, a verseket Erdős Virág írta, a dramaturg Gimesi Dóra. A látványt Hoffer Károly tervezte, a zeneszerző Darvas Benedek, a koreográfus Szöllősi András.

Két szereposztásban játsszák az előadást: Kovács Juditot és Kemény Istvánt, illetve Pallai Marát és Hannus Zoltánt láthatjátok Cirmos Liza és Vadkan Dönci szerepében.

A kettős szereposztásra tekintettel két bemutatót tartanak: Október 4-én: 15 és 17 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr77994505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása