7óra7

Új arculata lett a MÜSZI-nek

Új arculata lett a MÜSZI-nek

2014. 09. 08. | 7óra7

Ésik Zsófia és Svajer László grafikusok amúgy is szorosan kötődnek az intézményhez, hiszen a MÜSZI alapító csapatának tagjai és folyamatosan látták, hogyan alakul a Művelődési Szint az elmúlt két évben.

Az arculat legfontosabb motívuma, hogy a MÜSZI-ben található belső burkolók, csempék, álmennyezet, bútorok mintái bukkannak fel a grafikai elemeken. Mivel ezek nagyrésze adományokból származik, vagy másik, már bezárt kultikus helyről került ide, így nagyon jól tükrözi a MÜSZI szellemiségét.

A MÜSZI belseje egy színes mozaik, mint ahogy az itt lévő programok sokszínűsége is mozaikszerű kavalkádot idéz. A logó is négy különböző stílusú betűből áll, ez is arra utal, hogy különböző stílusú emberek, programok, műfajok találkoznak itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr17994661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása