7óra7

Marlene visszatér a Katonába

Marlene visszatér a Katonába

2014. 09. 02. | 7óra7

Az előadások időpontja: szeptember 5. és 6., este fél 8, valamint szeptember 7., délután 4 és este fél 8 (az utóbbi angol nyelvű előadás). 5-én, 6-án, illetve 7-én a második előadás után közönségtalálkozót is tartanak, melynek során az érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek, beszélgethetnek a művésszel.

A Magyar Éva által megírt történet Marlene Dietrich személyétől és a múlt század húszas éveitől elindulva érkezik meg a mába, egy másik nő személyéhez. A két végpont közötti izgalmas utat sok zenével, tánccal és szöveggel mutatja be a színésznő.

Marlene - Magyar Éva

Érdekesség, hogy a Marlene londoni változatának befejezéséhez Magyar Éva és csapata két országra szóló kampányt indított. A darab sikeres londoni próbabemutatóját látva ugyanis a Soho Theatre műsorára tűzné a darabot, ám ennek feltétele, hogy az előadás költségeit a produkciónak kell állnia. Magyar Éva eddig főként önerőből finanszírozta és önkéntesen dolgozó munkatársakkal hozta létre a Marlenét, a további munkához azonban további segítségre van szükséges.

„A Marlene végre hangot ad a bevándorlóknak is abban a vitában, amely évek óta lázban tartja a brit társadalmat, de amelyben épp a mi hangunkat alig hallani. Boldogan láttuk, hogy Londonban nemcsak a magyarok és más bevándorlók, de maguk a britek is hatalmas érdeklődéssel fogadták a darabot. Az interneten futó közösségi kampányunk azért remek, mert bárki, akár már öt fonttal is támogathatja a produkciót. Azt szeretnénk, ha minél több producere lenne az előadásnak” – mondta Magyar Éva.

A kampány bemutatkozó filmje és részletei itt találhatóak:
https://www.indiegogo.com/projects/london-survival-cabaret/x/8384294

Magyar Éva közel 10 éve dolgozik Londonban és 4 éve él ott. Többször játszott a National Theatre-ben, de dolgozott sok más társulattal is színészként, koreográfusként Angliában és az Egyesült Államokban. Magyarországon a főiskola elvégzése után Kaposváron játszott, majd saját társulatát, a Sámán Színházat vezette. A Marlene Magyar Éva elmúlt éveinek tapasztalatait sűríti egy fájdalmasan őszinte és felemelő előadásba. A különleges produkciónak ezúttal a Kamra ad otthont.

Kapcsolódó:

>>> Marlene – Magyar Éva előadása a Katonában

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr487994731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása