7óra7

Magyarországi és olaszországi fesztiválokon az Osonó

Magyarországi és olaszországi fesztiválokon az Osonó

2014. 08. 05. | 7óra7

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - középen: Korodi Janka

A Daniele Franci rendezésében készült Fehér halál című Osonó-olasz koprodukciót, március 28-án a Novellara-i TeatroLab Nemzetközi Színházi fesztiválon játssza a csapat. Egy évvel ezelőtt, ezen a fesztiválon kapott nagydíjat az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás. A fesztivál meghívásának eleget téve, a társulat két tagja – Fazakas Misi és Mucha Oszkár – színészmesterség és improvizáció műhelyfoglalkozásokat tart a résztvevő társulatok számára.

A március 17-én kezdődő turné részeként, Miskolc több iskolájában és Szolnokon lép fel az Osonó, folytatva a két éve elkezdett magyarországi iskolaprojektet. A kéthetes turnét és a fesztiválokon való fellépést a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány támogatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr327996093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása