7óra7

KÖR-döntő a tévében

KÖR-döntő a tévében

2014. 07. 28. | 7óra7

KÖR színházi vetélkedő döntője

Vasárnap 20 órától látható az m2-n a KÖR színházi vetélkedő idei döntője. A Katona József Színház, az Örkény István Színház és a Radnóti Miklós Színház középiskolásoknak szóló versenye 2010 óta ad izgalmas feladatokat a résztvevő csapatoknak. A diákok teljesítményét Pogány Judit, Máté Gábor és Bálint András zsűrizte, a műsorvezető Mácsai Pál volt.

KÖR színházi vetélkedő döntője Idén a vetélkedő két fordulóból állt: az első maga a jelentkezés, melynek határideje január 27., hétfő volt. A jelentkezési lap kitöltése mellett arra kérték a csapatokat, hogy mutassák be magukat bármilyen technikával (lehetett ez fotó, rajz, videó, mobiltelefon-film, dal stb.). A második fordulóban a három színház által összeállított kérdéssort kellett megoldaniuk a diákoknak. A kérdések között voltak elméleti és kreatív feladatok is.

A döntőt idén az Örkény István Színházban rendeztek meg.

Kapcsolódó:

>>> Újra indul a KÖR Színházi vetélkedő

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr97994927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása