7óra7

HazaTér – Premier a Zsámbéki Színházi Bázison

HazaTér – Premier a Zsámbéki Színházi Bázison

2014. 07. 20. | 7óra7

Elindul, mert el kell indulni. De megáll, habozik, menjen-e. Elindul, mert szeret úton lenni, de megérkezni nem, nem, mert megérkezni az halál. Elindulni, hazamenni. Otthon a család. Úton a szerelem. Menjen vagy maradjon? Hasonuljon meg vagy szegüljön szembe? Imádkozzon vagy szitkozódjon? – áll az előadás szinopszisában.

A HazaTér című előadás családi, szerelmi és baráti pillanatokra fókuszál, melyek egymásból és egymásba fonódva szövődnek úgy, hogy közben betekintést nyújt egy mai valóságba.

A produkcióban színpadra lép György Zoltán Dávid, Herman Flóra, Mokány Csaba, Sipos Viktória, Varga Anikó és Varga Ádám. A dramaturg Adorján Beáta.

HazaTér

A HazaTér a bemutató után júliusban további két alkalommal látható: július 25-én, pénteken és július 26-án, szombaton, este 8 órai kezdettel.

>>> A Zsámbéki Színházi Bázis műsora a 7 óra 7-en

Kapcsolódó:

>>> III. Richárd – Premier Zsámbékon

>>> Színészkatonák, fogolyprimadonnák – Kiállítás nyílik Zsámbékon

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr257994943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása