7óra7

Színházi befogadó pályázatot hirdet a Bakelit

Színházi befogadó pályázatot hirdet a Bakelit

2014. 07. 04. | 7óra7

A jelentkezési határidő: 2014. július 15. éjfél.

*Az elbírálás szempontjai:*

Szakmai felkészültség – eddigi referenciák – nyitottság – szellemesség – megvalósíthatóság – közönségszervezési hajlandóság – díszletigény (egyszerűbb díszlet előny) – az előadás műsorra tűzés időpontjainak meghatározása több időpontban. 

A szakmai zsűri által kiválasztott társulatok számára teret biztosítanak az előadás közvetlen bemutatása előtti próbákhoz, illetve a bemutatáshoz. A helyszín mellett szakmai és infrastrukturális segítséggel is állnak a nyertes pályázók rendelkezésére, úgymint:

– Innovatív elképzelésekkel, bővülő hazai- és nemzetközi kapcsolatrendszerrel, igény esetén szakmai tanácsokkal segítik a társulatok munkáját. 

– Hosszú távú partnerség lehetősége az intézménnyel (közös projektek, közös pályázatok)

– A nyertes produkciókat a Bakelit, személyes megegyezés szerint akár több alkalommal is műsorra tűzi a színház 2014/15-ös évadában, valamint nemzetközi kapcsolataikon keresztül a külföldi bemutatkozás lehetőségét is igyekeznek megteremteni.

Az érdeklődök, a VIII. Színházi Befogadó Pályázat további részleteiről a Bakelit oldalán tájékozódhatnak.

A döntést 2014. július 31-én teszik közzé a Bakelit oldalán, illetve minden pályázót e-mailben is értesítenek.

A pályázattal kapcsolatban további információk a szinhaz@bakelitstudio.hu e-mail címen, illetve a 06-30-950-3780-as telefonszámon kérhetők (pályázati kapcsolattartó: Paróczay Csaba).

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr247995033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása