7óra7

Több mint 40 ezer nézője volt a szatmárnémeti színháznak

Több mint 40 ezer nézője volt a szatmárnémeti színháznak

2014. 06. 29. | 7óra7

Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat A társulat előadásait erdélyi székhelyén több mint 30 ezren tekintették meg, a vendégjátékok alkalmából a szatmári színészek további 10 ezer ember előtt léptek színpadra. Az évadvégi összesítés szerint a társulat Erdélyben és Magyarországon 230 alkalommal lépett közönség elé.

A fennállásának 60. évfordulóját idén ünneplő társulat 15 bemutatót tartott, 13 vendégelőadást fogadott erdélyi székhelyén, köztük a Nemzeti Színház Tamási Áron Vitéz lélek című előadását Vidnyánszky Attila rendezésében. A társulat többek között Babarczy László, Tasnádi Csaba, Lendvai Zoltán, Spisák István rendezőket látta vendégül a most véget ért évadban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr747995073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása