7óra7

Szombat este nyit a Szarvasi Vízi Színház

Szombat este nyit a Szarvasi Vízi Színház

2014. 06. 27. | 7óra7

Fekete Péter kiemelte: a nyitó előadás díszvendége lesz Szörényi Levente, a vízi színházban műsorra kerülő István, a király és a Tiéd a világ című zenés darabok szerzője.

A nyári évadban lesz versmondás minden délután, a versmondó művészek között szerepel Eszenyi Enikő és Eperjes Károly. A vízparti színház a hétvégéken látványos és nagyszabású musical előadásokkal, táncos-zenés darabokkal várja a közönséget.

Szarvasi Vízi Színház

Fekete Péter hozzátette, hogy a Magyar Teátrumi Társaság tagjai 12 darabot mutatnak be Szarvason.

A vízi színház júniusban négy előadással várja a közönséget: a Sugar - Van, aki forrón szereti című musical mellett bemutatják a Páratlan páros című bohózatot, A jó, a rossz, és a (Csúf) című vadnyugati táncbohózatot, valamint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt.

A gyermekeseket táncos, zenés mesedarabokkal várják. Bemutatják a Ládafia című mesés táncjátékot, A kolozsvári bíró című zenés mesejátékot, a Toldit és az Ifjú cirkusz csillagai című előadást.

A vízi színház műsorán szerepel a békéscsabai kőszínházban nagy sikert aratott Chioggiai csetepaté című vígjáték, Tiéd a világ című zenés társasjáték az Illés dalaival, valamint a több színházban bemutatott békéscsabai rendezésű Monte Cristo grófja musical. A közönség Szarvason láthatja A kör című Edda-musicalt, az István, a király rockoperát tószínpadi környezetre adaptálva.

>>> A Szarvasi Vízi Színház műsora a 7 óra 7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr767995181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása