7óra7

Szabadtéri programsorozat indul Balatonfenyvesen

Szabadtéri programsorozat indul Balatonfenyvesen

2014. 06. 27. | 7óra7

Pénteken Charlie, szombaton a Magna Cum Laude zenekar szerepel a szabadtéri sportstadionban. A következő héten musical show látható, valamint Révész Sándor, Demjén Ferenc és Zorán lesz a fellépő.

A továbbiakban a koncertek mellett színházi előadásokat mutatnak be, látható lesz a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról az Esőember az Ez a hely a Kramer kontra Kramer A kellékes és a Jézus Krisztus szupersztár című darab is.

Ez a hely - Kulka János

Knizse Gyula, a területtulajdonos Fenyves Termál 2008 Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta: a Dél-Balaton kulturális centrumává szeretnének válni úgy, hogy a magyar közönségnek nyújtanak színvonalas programokat a nyáron át, szabadtéri környezetben.

A helyszín a Balatonpark névre keresztelt, eredeti állapotában helyreállított balatonfenyvesi sportstadion, amely negyed százada még a Balaton-nagybereki Állami Gazdaságnál szervezett fogathajó világbajnokság helyszínéül szolgált.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr417995077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása