7óra7

II. OlimpiART Művészolimpia Kecskeméten

II. OlimpiART Művészolimpia Kecskeméten

2014. 06. 19. | 7óra7

Mészár Zsuzsanna elmondta, hogy óriási az érdeklődés: 14 budapesti és vidéki színházból, valamint a nagyváradi Szigligeti Színházból és a temesvári Csiky Gergely Színházból érkeznek művészek a versenyre.

Az idei megmérettetés négy helyszínen zajlik majd, ahol úszásban, teniszben, asztaliteniszben, sakkban, kosárlabdában, labdarúgásban és atlétikában mérik össze erejüket a színészek.

A művészeti titkár emlékeztetett arra, hogy régi hagyományt elevenített fel 2013 júniusában a kecskeméti Katona József Színház, amikor megrendezte az első OlimpiaART elnevezésű rendezvényét. Hozzátette: korábban a közönség és a művészek körében is népszerűek voltak a színészek részvételével megrendezett sportversenyek.

A kecskeméti rendezvény fővédnöke Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr937995127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása