7óra7

Zenés mesejáték gyermeknapra

Zenés mesejáték gyermeknapra

2014. 05. 30. | 7óra7

Tündérkert - plakát Boszorkányosan titokzatos módon eltűnt egy ördögfióka, mindenki őt keresi, senki sem sejti hollétét. A kerti tündér az, aki szépségével bódítja és a Tündérkertbe csalja őt. Miközben a szerelmesek az akadályokat leküzdve, közös erővel megmentik a kertet a pusztulástól, megtapasztalhatjuk, hogy a környezet mennyire meghatároz, és egy kis figyelem, szeretet még egy boszorkányt is képes rávezetni a jó útra – áll az előadás szinopszisában.

Bandura Emese rendező szerint „Tündérkert az a hely, ahol minden lehetséges, ahol szabadon szárnyalhatunk – képzeletben!”

A minden korosztálynak kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosító előadás kortárs gyermekversek felhasználásával készült, rendezője Bandura Emese, a bábtagozat megbízott vezetője. A gyermeknapi előadás a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében tekinthető meg június 1-én, vasárnap délelőtt 11 órai kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr237995363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása