7óra7

Ismét látható a Lenz a Jurányiban

Ismét látható a Lenz a Jurányiban

2014. 05. 23. | 7óra7

Mit jelenthet ma nekünk az Istenbe vetett hit? Ma a véleményünk Istenről? Van az egyáltalán? A nagyvárosból érkező fiatal költő, Lenz nagy lépésre szánja el magát: mindent maga mögött hagyva új életet kezd egy ismeretlen faluban. Oberlin, a falu papja bizalommal fogadja a férfit. Nem kérdezi, honnan jön és hová megy majd, szállást ad otthonában. Az idegen Oberlin feleségét, lányát, és Sebastiant, a tornatanárt is szokatlan, felkavaró helyzetekbe sodorja. Milyen lehetett a Goethe korában élő költő, Lenz? Milyen lehetett abban a korban egy vidéki protestáns faluközösség? Lenz, a költő átváltoztatja a környezetét, és akit átváltoztat: ösztönösen él, szenvedélyeitől vezérelve – áll az előadás szinopszisában.

„A mozgásra és szövegre egyenrangúan épülő előadás olyan energiákat mozgat meg, ami már önmagában is imponáló, Soós Attila rendező pedig motivált, átgondolt produkciót hozott létre.” – írtuk az előadásról

Lenz – Színházi trailer

A produkcióban színpadra lép Bárnai Péter, Fehér László, Hay Anna, Egyed Bea és Horkay Barnabás.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr567995475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása