7óra7

Egon Schiele megzenésített költeményei az Átriumban

Egon Schiele megzenésített költeményei az Átriumban

2014. 05. 09. | 7óra7

Egon Schiele, a legendás osztrák festőművész titokzatos versei szólalnak meg énekhangon. Halál és erotika kavarog itt e sajátos atmoszférájú éjszakán, a festő éjféli lelke drámai dalokban lel tolmácsolásra Tóth Evelin és az Egon Schiele Project (ESP) segítségével.

Az este hangulatát a Nemzeti TÁP Színház színészeinek lendületes játéka és Mogyoró Győző színes ecsetvonásai teszik teljessé, így az alkotók különleges összművészeti koncerttel idézik meg a fiatalon elhunyt, népszerű festő szellemét.

A produkcióban színpadra lép Borsányi Dániel, Hajmási Dávid, Göndör László, Piti Emőke, Székely Rozália és Berczeli Ágnes.

Lang András (zongora), Molnár Gábor (dob), Szkladányi András (basszus) és Mogyoró Győző (ütősök) zenészként szerepelnek az előadásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr947995603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása