7óra7

Alföldi Róbert újra itthon rendez

Alföldi Róbert újra itthon rendez

2014. 05. 08. | 7óra7

Alföldi Róbert A Rózsavölgyi Szalonban május 8-án mutatják be Émile Ajar (Romain Gary): Előttem az élet című, 1975-ben megjelent és világszerte népszerűvé vált, Magyarországon is számos kiadást megért, kultikus regényének kamaraszínházi változatát. Az előadást Alföldi Róbert rendezi, közreműködik: Margitai Ági, Csomós Mari, Lukács Sándor és Rajhona Ádám.

Május 25-én kerül sor Alföldi Róbert első Radnóti Színház-beli premierjére: Csehov: Platonov (Apátlanul) című színdarabját állítja színpadra. A címszerepben László Zsolt vendégként tér vissza a Radnótiba.

Számos nagy sikerű, több díjjal elismert külföldi operarendezés után Alföldi a Magyar Állami Operaházban is rendez. Christoph Willibald Gluck: Iphigeneia Tauriszban című operáját június 22-től láthatja a közönség.

Július 12-én mutatja be a Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az Őrült Nők Ketrecének változatát, Alföldi Róbert rendezésében, Hevér Gábor és Stohl András főszereplésével. A mű Ugrai István új fordításában kerül színre a 2010-es Broadway-felújítás hangszerelésével.

Kapcsolódó:

>>> Az Őrült Nők Ketrece az Átrium nyári bemutatója

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr397995633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása