7óra7

7/7 – Egy nő hét szerepben

7/7 – Egy nő hét szerepben

2014. 04. 27. | 7óra7

Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő..., mondja Jaques Shakespeare Ahogy tetszik című drámájában. És valóban, szerepek vannak. Szerepek, amelyeket mi írunk magunkra, szerepek, amik a társadalom állandóan változó elvárásaiból fakadnak, szerepek, amelyeket mások aggatnak ránk és szerepek, amelyek mindezeken túlmutatnak. És hol vagyunk mindeközben mi? Lehet-e egyáltalán beszélni valakiről a szerepei nélkül?

Baczó Tünde táncos, koreográfus ezt a jelenséget és ezt az életérzést kutatja. Hét szerep egyetlen nő-történetre írva. Személyes tapasztalatok, melyek az alkotócsoport előadásában egyetemessé válnak.

A 7/7 című előadás nem illusztrálni akar, csak mesél. Mozgással, gesztussal, képpel, zenével próbálja végigjárni az emberi élet hét lépcsőfokát. Kipróbálni és felpróbálni minden szerepet, gyereknek, diáknak, szerelmesnek, munkásnak, anyának, bölcsnek és öregnek lenni.

Baczó Tünde finom mozgásvilágát Balázs Klára videó projekciói, Albert Alpár díszlete, Simona Donici dramaturgi munkája és Cári Tibor UNITER-díjas zeneszerző zenéje segíti

A bemutatóra április 30-án este 7 órától lesz a színház stúdió termében.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr917995733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása