7óra7

Flashback – Egy kiállítás képei: Duda Éva-premier a Nemzeti Táncszínházban

Flashback – Egy kiállítás képei: Duda Éva-premier a Nemzeti Táncszínházban

2014. 04. 16. | 7óra7

Visszatekintés a múltba, szorosan összekapcsolódva jelenünkkel, napjainkkal. Az előadás alapja Muszorgszkij Egy kiállítás képei című műve, mely fontos lenyomata egy korszaknak és életérzésnek. Mai szemmel és érzékekkel fogalmazzuk újra a múlt világát, gyökereinket keresve merítkezünk meg az időben, eljutva napjainkhoz. Gondolati, formai és emocionális kapcsolatot létesítve barangolunk jelen és múlt között, letűnt korok világában, a rendkívüli hangzások és a modern élet képei között. A Flashback történetiség nélküli etűdök sora, mely szabadon világít rá a bennünk lakozó kitörölhetetlen események lenyomatára. Képek egymásba olvasztása, a zenét testekre formáló pillanatok kifejezése – önmagunk megértése és a zene élvezete céljából – áll az előadás szinopszisában.

Az előadás a Nemzeti Táncszínház és a Duda Éva Társulat közös produkciója, 16 éven aluli nézők számára nem ajánlják.

Eva Duda Dance Company – Flashback – Egy kiállítás képei

Az előadásban színpadra lép Egyed Beáta, Lázár Eszter, Simkó Beatrix, Stetina Szonja, Csuzi Márton, Bora Gábor, Rusu Andor és Takács László.

A díszletet Mindák Gergely, a jelmezt Németh Fruzsina tervezte, dramaturg Róbert Júlia.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr577995809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása