7óra7

Párbeszéd és színházpedagógiai foglalkozás az Illaberekhez kapcsolódóan

Párbeszéd és színházpedagógiai foglalkozás az Illaberekhez kapcsolódóan

2014. 04. 09. | 7óra7

Illaberek Az április 10-i Illaberek utáni beszélgetésen a nézők is részt vehetnek az előadás által felvetett, kivándorlással kapcsolatos kérdések megvitatásában. Az est moderátora Veiszer Alinda.

A vendég Andrew Prest lesz, aki több mint húsz éve Magyarországon élő angol üzletember, valamint Szántó Katalin, aki családjával hat éve Dániában élő magyar.

A eseményre az előadást követően, rövid szünet után kerül sor (21 óra körül), a részvétel díjtalan és nem csak az előadás nézői számára nyitott.

A ki- és elvándorlás témájáról szóló társadalmi diskurzust erősítendő az évad során az Illaberek több előadása után tartanak hasonló estet, újabb meghívott vendégekkel.

Az április 19-i, szombat esti előadás előtt és után közös játékra és beszélgetésre invitálják az aznapi jeggyel rendelkező nézőket. Az Ifjúsági Program keretében számos iskolában már évek óta sikerrel futó háromlépcsős programot mostantól szeretnék családok, baráti társaságok, egyéni érdeklődők számára is elérhetővé tenni.

Illaberek - Vajdai Vilmos, Jordán Adél, Czakó Klára

Előzetes tudás, előképzettség nem szükséges – némi játékkedv és kíváncsiság azonban nem árt.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket április 17., csütörtök éjfélig várják az edu@katonaszinhaz.hu email címre.

Jelen esetben, maximum 20 fő erejéig jegyigényeket is fogadnak: aki szeretne részt venni a programon, de még nincs jegye, jelezze a szervezőknek. Ennek határideje április 13., vasárnap éjfél. A programon a minimum létszám 15, a maximum 30 fő. A résztvevőket április 19-én délután 17 órakor várják a színház főbejáratánál.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr967995875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása