7óra7

Minifesztivált rendez az öt éves Nézőművészeti Kft.

Minifesztivált rendez az öt éves Nézőművészeti Kft.

2014. 04. 08. | 7óra7

A Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Katona László és Gyulay Eszter által 2008-ban alapított társulathoz egy éve Kovács Krisztián is csatlakozott. A kvintett szinte az összes előadását bemutatja, a fesztivál négy napja alatt a legkülönbözőbb műfajokban láthat produkciókat a közönség: színházi előadás, osztályterem-színházi előadás, felolvasószínház, Eugenia-koncert, közönségtalálkozó és kísérő programok is várják a nézőket - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Bivaly-szuflé - Mucsi Zoltán, Kovács Krisztián, Katona László, hátul: Scherer Péter

Mint írják, az előadások közül nem hiányozhat a már klasszikussá vált Nézőművészeti Főiskola című darab sem, ahonnan a társulat a nevét kapta.

A program szerint április 5-én, szombaton délután Esther Gerritsen És reggel ugyanúgy... című művét felolvasószínházi formában láthatja a közönség, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Kovács Krisztián előadásában. Este Parti Nagy Lajos Bivaly-szuflé című darabját, a Szkénével és a tatabányai Jászai Mari Színházzal közös előadást játsszák.

Április 6-án, vasárnap délután A gyáva című osztályterem-színházi előadás, a Mannával közös produkció, majd Emmanuel Robert-Espalieu A halak nem halnak bele a szabad merülésbe című darabjának felolvasószínházi változata látható Scherer Péter és Katona László előadásában. Este Artur Palyga A zsidó című művét, a Szkénével közös produkciót játsszák, az előadás után pedig közönségtalálkozót tartanak.

Április 7-én, hétfőn délután az Ady/Petőfi című osztályterem-színházi előadást, a Mannával közös produkciót láthatja a közönség, este Harold Pinter A gondnok című darabját, a társulat és a Szkéné közös előadását tűzik műsorra. A fesztivál zárónapján délután a Nézőművészeti Kft. A fajok eredete este pedig Tasnádi István Nézőművészeti Főiskola című darabja látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227995971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása