7óra7

Szatmári Kultúrkaravánon a szatmárnémeti Harag György Társulat

Szatmári Kultúrkaravánon a szatmárnémeti Harag György Társulat

2014. 04. 05. | 7óra7

Mesék a nyúlról és a rókáról

Többek között Sárküzújlakon, Tasnádon, Nagykárolyban, Erdődön és a megyeközpontban is látogathatók a produkciók. Április 8-án például a nagykárolyi Szent László Közösségi Házban tekinthetik meg a legkisebbek 12 órától a Sramó Gábor által rendezett Mesék a nyúlról és a rókáról című bábelőadást. A felnőttek 18 órától a Himnusz című produkciót nézhetik meg Csiki Zsolt rendezésében. A felnőtteknek szóló, kétszereplős stúdió-előadásnak szintén a közösségi ház biztosít majd helyszínt.

Himnusz - Gaál Gyula, Gál Ágnes

A kulturális programsorozat részeként a szatmárnémetiek is ingyenesen tekinthetik meg az említett produkciókat. A legkisebbek számára a Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdiótermében játssza a társulat Brighella Bábtagozata a Joel Chandler Harris meséiből összeállított Mesék a nyúlról és a rókáról című bábelőadást április 7-én, 10 órától. A felnőttek számára a Harag György Társulat a Schwajda György drámájából készített Himnusz című produkciót ajánlja, 18 órától. A belépés az összes előadásra, mindenki számára ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr787995925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása