7óra7

„Ítélkezni a hivatalos vizsgálatok lezárultáig nem szeretnénk”

„Ítélkezni a hivatalos vizsgálatok lezárultáig nem szeretnénk”

2014. 03. 17. | 7óra7

A jelenleg kialakult helyzet, a Burgtheater gazdálkodásával kapcsolatos folyamatban lévő vizsgálatok ellenére úgy döntöttünk, hogy a meghívott előadásainkkal részt veszünk a Szene Ungarn fesztiválon.

Társulataink a Burgtheaterrel, és nem annak felmentett igazgatójával állnak szerződéses viszonyban. Ítélkezni a hivatalos vizsgálatok lezárultáig nem szeretnénk.

Érthető számunkra, ha valaki visszalép, mi azért döntöttünk mégis így, mert produkcióinkat a közönségnek játsszuk, és nem szeretnénk ha károsulnának azok, akik megvették a jegyet és kíváncsiak az előadásainkra.

Pintér Béla
Máté Gábor
Bodó Viktor_

Burgtheater

_Kapcsolódó:_

>>> Magyarország Fesztivál kezdődik a bécsi Burgtheater szervezésében >>> A Krétakör sem vesz részt a Burgtheater fesztiválján >>> A Burgtheater sajnálja, hogy a Nemzeti Színház nem lesz ott a márciusi fesztiválon >>> Vidnyánszky híve a párbeszédnek, de revansot vesz a Burgtheateren >>> Magyarország Fesztivált rendez a Burgtheater

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897996117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása