7óra7

Újabb Rendszerhiba előadások a Katonában és iskolákban

Újabb Rendszerhiba előadások a Katonában és iskolákban

2014. 03. 13. | 7óra7

A Katona Ifjúsági Programja 2014. március 8-án mutatta be Rendszerhiba című előadását, amiben középiskolások kérdéseit, érzéseit gyűjtötték össze az oktatási rendszerrel kapcsolatban. Ezekről gondolkodnak és beszélnek a színház nyelvén.

Rendszerhiba

„Több igazán szívszorító pillanat is akad, miközben legfontosabb közügyeinkről van szó a színen, a felnőtt társadalom legnagyobb hányadának példaszerű felelősségről adva számot. És a kép, amit a diákok lefestenek a magyar oktatás állapotáról, nem vicces, nem reménykeltő, nem kellemes – hanem elkeserítő, szomorú, ám (és ez, illetve ahogyan beszélnek minderről, bizakodásra ad okot) mégis elkötelezett” – írtuk az előadásról szóló kritikánkban

Az előadást márciusban és áprilisban is játsszák a Sufniban. Várnak minden érdeklődő mellett pedagógusokat is. A Rendszerhibát iskolai terekben is játsszák, iskolák az edu@katonaszinhaz.hu e-mail címen jelentkezhetnek.

A Katona Sufnijában játszott előadások időpontja: március 30., 19:15 és április 1., 19:15.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr97996121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása