7óra7

KP2 – Kultúrpolitikusok vitája a Katonában

KP2 – Kultúrpolitikusok vitája a Katonában

2014. 03. 13. | 7óra7

Március 17-én a pártok kulturális koncepciójáról a Fidesz-KDNP, a Kormányváltás pártszövetség és az LMP delegált képviselője vitázik majd.

A sorozat március 17-i, második részében a választásokon induló demokratikus erők kultúrpolitikusok ültnek egy asztalhoz, hogy ismertethessék és megvitathassák a területtel kapcsolatos elképzeléseiket.

Vendégek: L. Simon László (Fidesz-KDNP), Karácsony Gergely (Kormányváltás), Komlósi Csaba (LMP) és Inkei Péter (kultúrakutató).

Az este folyamán – hasonlóan az első alkalomhoz – videóüzeneteket is bejátszanak, melyekben különböző kulturális területek jeles képviselői arról nyilatkoznak, hogy saját szakterületükön mit látnak a rendszerváltás óta eltelt idő legnagyobb hiányosságainak, illetve, hogy milyen intézkedéseket várnának el a következő kormányoktól. Megszólalók: Pintér Béla rendező, Pataki Ági producer, Varga Líviusz zenész, Dr. Bodó Sándor a Budapesti Történeti Múzeum volt főigazgatója és Zoboki Gábor építész.

Az ajánló videó itt tekinthető meg.

A programok helyszíne a Katona József Színház K:antin kávézója. A következő rész március 17-én, hétfőn lesz este 8 órai kezdettel.

A KP harmadik állomásán, április 16-án a színikritika tematikáját járjuk majd körül.

Kapcsolódó

>>> Kultúrpolitikai vitasorozat a Katonában

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr347996123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása