7óra7

Egy fáról – A KET előadása a Bethlen Téri Színházban

Egy fáról – A KET előadása a Bethlen Téri Színházban

2014. 03. 11. | 7óra7

Fázisok - Egy fáról A múlt évben bemutatott Egy fáról című előadás a Közép Európa Táncszínház Fázisok című műhelymunka-sorozatának különleges eredménye.

Mádi László koreográfiája és előadása egy olyan belső kutatás manifesztuma, mely a ’fa’, mint természet és az ’ember’, mint létforma kapcsolatának kutatása, annak életre hívására való törekvés.

Az emberben élő pusztítás megfejtésére tett kísérlet saját természete ellen, miközben folyamatos törekvése és kínlódásai is testet öltenek. Ezen folyamatok és az általuk indukált változások sora ihleti és készteti az előadó-koreográfust a mozdulatokra.

Folyamatos feszültség és erős vizualitás jellemzi az előadást. Önvizsgálatra késztet, miközben maga is újra és újra a szembesülés útját választja, hogy felfedezze saját belső világának titkokkal átszőtt rejtelmes csodáit.

Március 14-én a színház az est teljes bevételét jótékony célra fordítja, méghozzá a Közép-Európa Táncszínház Alapítvány fiatal tehetségeket felkaroló programjainak (Fázisok, IKF, Terminál) ajánlja fel.

A korlátozott nézőszám miatt előzetes bejelentkezés ajánlott az info@bethlenszinhaz.hu email címen, vagy a +36 1 342 7163 telefonszámon.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr107996153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása