7óra7

Holland színház tart workshopot a Vojtina Bábszínházban

Holland színház tart workshopot a Vojtina Bábszínházban

2014. 02. 22. | 7óra7

Enyém – Tiéd A holland szerzőpárossal a színház közönsége is találkozhat, mert elhozzák az Enyém – Tiéd – történet fából, vasból és… című előadásukat.

Gérard és Marije, vagyis a TAMTAM Színház régi rozsdás fémdarabokkal és viharvert fából készült tárgyakkal mesél rólunk, emberekről, szavak nélkül képekkel és zenével. Meséjük kapzsiságról, féltékenységről, gondatlanságról, önzésről, ostobaságról és más, nagyon is emberi tulajdonságokról szól. Előadásukban egy mesebeli őskori világ elevenedik meg egy homokasztalon, melyen többek között egy vidám középkori párbaj zajlik a szemtelen fogó és egy szívós vakondcsapda között, akik minden „eszközt” bevetnek a harc során – áll az előadás szinopszisában.

A produkciót február 24-én, hétfőn délelőtt 10 és délután 2 órától, valamint március 2-án, vasárnap délelőtt 10 órától láthatja a közönség.

A holland TAMTAM Színházról itt tájékozódhatnak az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr607996315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása