7óra7

Hamlet – nyílt próba az Örkény Színházban

Hamlet – nyílt próba az Örkény Színházban

2014. 02. 12. | 7óra7

Hamlet - Znamenák István A nyílt próba alkalmával az előadás még közel sincs készen, az alkalom csupán betekintést enged az érdeklődőknek a készülő előadás világába.

Történik Helsingőrben, a dán királyi udvarban és környékén. Kicsoda Hamlet? Ami biztos, dán herceg, a nemrég elhunyt király fia. Minden más talány. Ha igazságtalanság történik velünk, jogosnak érezzük, hogy megtoroljuk – természetesen a törvény adta keretek között. De mi tegyünk, ha nincs a kezünkben törvényes eszköz, mert a bűnös kiléte bizonyíthatatlan, hiszen egyetlen tanúnk egy szellem? Kicsoda Hamlet? Elmebeteg? Vagy ügyes tettető? Cselekvésképtelen depressziós? Vagy csak gyáva? Ami biztos, dán herceg, a nemrég elhunyt király fia. Minden más talány – áll az előadás szinopszisában.

Az előadás díszlettervezője Bagossy Levente, a jelmeztervező Ignatovity Krisztina. A produkció dramaturgja Gáspár Ildikó.

Hamlet szerepében Polgár Csaba, további főbb szerepekben Znamenák István, Für Anikó, Gálffi László, Csuja Imre, Pogány Judit, Vajda Milán és Ficza István.

A próbára az Örkény Színház jegypénztárában február 12-én szerdán, 13 órától vásárolhatók jegyek 500 Ft-os áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr537996403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása